‘How Jony Ive Masterminded Apple’s New Headquarters’

ON A SUNNY DAY in May, Jonathan Ive—Jony to anyone who knows him—first encounters a completed section of Apple Park, the giant campus in Cupertino, California, that has turned into one of his longest projects as Apple’s chief designer. A section of workspace in the circular, Norman Foster–designed building is finally move-in-ready: sliding-glass doors on the soundproof offices, a giant European white oak collaboration table, adjustable-height desks, and floors with aluminum-covered hinged panels, hiding cables and wires, and…

Steven责编内容来自:Steven (源链) | 更多关于

阅读提示:酷辣虫无法对本内容的真实性提供任何保证,请自行验证并承担相关的风险与后果!
本站遵循[CC BY-NC-SA 4.0]。如您有版权、意见投诉等问题,请通过eMail联系我们处理。
酷辣虫 » 移动互联 » ‘How Jony Ive Masterminded Apple’s New Headquarters’

喜欢 (0)or分享给?

专业 x 专注 x 聚合 x 分享 CC BY-NC-SA 4.0

使用声明 | 英豪名录